Pabrik borongan WX1278 Palang Balik Olahraga Bra sareng pamasok | FITFEVER

WX1278 Palang Balik Olahraga Kutang

Pedaran pondok

  • Bahan: 75% nilon 25% spandex
  • Balanja: express / kargo hawa / pangiriman laut
  • Harga: mangga ngahubungan kami pikeun naroskeun
  • NO Logo NO Merk Min. Pesenan: 10 pcs
  • Logo Khusus Min. Pesenan: 100 pcs
  • Min Warna Adat. Pesenan: 500 pcs / warna
  • Ukuran Custom Min. Pesenan: 500 pcs / ukuran
  • Lab Ilham

    Ayeuna, ku naékna kasadaran diri awéwé, beuki loba jalma anu mimiti ngudag rasa kabébasan ,, tanpa aya gesekan atanapi sensasi awak asing.

    Saatos Dijual

    100% ngabalikeun duit kana barang anu rusak

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Warna

    1619071495(1)_03
    1619071495(1)_05
    1619071495(1)_07
    1619071495(1)_12
    1619071495(1)_14

    Ukuranna

      S M L XL
    BUST (CM) 34 36.5 39 41.5
    HEM (CM) 30 32.5 35 37.5
    PANJANG (CM) 30 31 32 33

    Émbaran produk

    Pikeun awéwé, kutang nyaéta papakéan anu paling caket kana awak. Nanging, objék ieu anu paling terang awéwé nyaéta musuh sareng babaturan. Milih anu leres henteu ngan ukur bakal miara payu, ngarobih kurva awak, sareng nyorot ka wawanén awéwé. Éta ogé super nyaman dipakena. Nanging, upami anjeun salah nganggona, éta bakal sapertos "kalimat"! Narik segel beureum, nyodok kana dada, nyesek tina napas ...

    Anu langkung serius nyaéta bra anu teu pantes, meresan payudara jangka panjang, sirkulasi getih anu goréng tiasa nyababkeun hiperplasia, sareng bahkan kanker payudara. Nyatana, ieu disababkeun ku henteu milih kutang anu leres.

    Numutkeun kana "Laporan Panilitian bra Wanita Cina", 88% awéwé henteu nganggo kutang anu cocog sareng nyaman. Ayeuna, ku naékna kasadaran diri awéwé, beuki loba jalma anu mimiti ngudag rasa kabébasan.

    1 (2)
    1 (3)
    2 (2)
    2 (3)
    3 (3)

    kutang ogé parantos robih tina cingir waja, ngawangun, ngumpulkeun ... janten bumi cingir sanés waja, henteu nyirian, sareng bra buligir. Tapi seuseueurna kutang non-mark anu parantos muncul di pasar mangrupikeun jalma awam anu ngiringan kasenangan, sareng henteu terang kumaha pura-pura sareng ngan ukur ngahasilkeun artos artos. Sadayana parantos napak guludug: sababaraha tali taktak tetep ragrag, lumpat sareng panangan diangkat, henteu caket kana awak, gampang digulung .....

    Teu gampang pikeun milarian kutang nyaman sareng gratis anu cocog sareng anjeun. Wilde nyarios: Asih diri anjeun mangrupikeun awal tina romantika kahirupan. Ku alatan éta, lamun awéwé hoyong cinta dirina, mimitian ku kutang nyaman. Éta ramah-kulit sareng karasaeun sapertos orok, super raoseun, tanpa aya gesekan atanapi sensasi awak asing.

    3 (2)
    4 (2)
    4 (3)
    5 (2)
    5 (3)
    21 (8)
    21 (8)
    21 (8)
    21 (8)
    21 (8)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali