Grosir WX1277 Broad Strap Supportive Bra pabrik sareng pemasok | FITFEVER

WX1277 Broad Strap Supportive Bra

Pedaran pondok

  • Bahan: 75% nilon 25% spandex
  • Balanja: express / kargo hawa / pangiriman laut
  • Harga: mangga ngahubungan kami pikeun naroskeun
  • NO Logo NO Merk Min. Pesenan: 10 pcs
  • Logo Khusus Min. Pesenan: 100 pcs
  • Min Warna Adat. Pesenan: 500 pcs / warna
  • Custom Szie Min. Pesenan: 500 pcs / ukuran
  • Lab Ilham

    Nilai alus pisan pikeun artos, tékstur namina ageung, harga ex-pabrik tiasa dipésér, épéktip hemat!

    Saatos Dijual

    100% ngabalikeun duit kana barang anu rusak

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Warna

    zhu (9)
    zhu (8)
    zhu (7)
    zhu (5)
    zhu (6)
    zhu (4)
    zhu (10)

    Ukuranna

      S M L XL
    BUST (CM) 35 37.5 40 42.5
    HEM (CM) 30 32.5 35 37.5
    PANJANG (CM) 35 36 37 38

    Émbaran produk

    Diusahakeun dina awak luhur sareng mendakan yén katingalina sapertos lahir dina awak, sareng tukang ngaput pas pisan sareng awak. Hésé karaosna ayana nalika ngagemna. Éta mangrupikeun pangalaman buligir sareng super raoseun. Tékstur elastis, sacara bébas cocog sareng kontur garis awak, henteu aya cangkir kosong, henteu ngajalankeun, khususna bungkus anu saé. Ketahanan lawonna ogé saé. Koncina nyaéta ngagaduhan tingkat fit anu luhur sareng awak sareng pangrojong anu mantep.

    Anjeun terang, ti saprak éta bra séjén parantos janten umum. Serius, ngagemna mangrupikeun imbalan pikeun awak. Éta tiasa langkung ngabantosan ngajaga payudara sareng ngagem sikep anu langkung raoseun sareng nonoman.

    Pikeun pakean sadidinten, anjeun tiasa nyimpen dada dina kaayaan garing sareng nyaman sepanjang waktos tanpa nutupan kesang anjeun. Kutang saé kedah saé pisan dina sababaraha diménsi, tanpa lolongkrang sareng cacat. Éta moal siga kutang bolu kandel. Éta kesang sareng rawan éksim. Éta henteu ngan ukur tiasa angkat dada ogé, tapi ogé bantal tekanan dina taktak.

    21 (1)
    21 (3)
    21 (4)
    21 (2)

    Sacara umum, umur hirup tina sapotong bra ngan sakitar 3 bulan. Kalayan kecap séjén, awéwé kedah ngarobih kutang na sahenteuna saparapat sakali. Disarankeun anjeun ngarobih kutang sacara rutin unggal kuartal (sami sareng bra).

    Kusabab kutang mangrupikeun papakéan anu caket pisan, éta rawan déformasi saatos lami nyeuseuh, sareng pangaruh pelindung na dina dada bakal dikirangan pisan. Salaku tambahan, bra anu parantos dianggo lami pisan gampang pikeun nyumputkeun kokotor, kesang, baktéri, sareng sajabana, anu tiasa nyababkeun inféksi kulit.

    Nilai alus pisan pikeun artos, tékstur namina ageung, harga ex-pabrik tiasa dipésér, épéktip hemat!

    21 (5)
    21 (7)
    21 (8)
    21 (6)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali