Kelestarian Grosir - YIWU FITFEVER Supplier & Manufacurer

Kelestarian

KUMAHA URANG PASTI

KAMAMPUHAN

Pakean anu berkelanjutan henteu ngan ukur ngarujuk kana panggunaan bahan limbah kalayan juicers dina acara, atanapi desain papakéan kertas anu rusak. Kaparigelan umum na henteu nangtung dina hiji tautan, atanapi henteu ngan ukur dugi ka hiji aspek. Éta sanés ngan ukur "sorot" dina ngudag émisi karbon rendah, tapi ogé nganggo bahan, metode desain, prosés produksi, manajemén operasi, sareng fungsi ngagem. Teras kana perawatan anu merenah sareng konsumsi-rendah, daur ulang limbah sareng aspek-aspek sanés.

Unggal titik kedah nyumponan sarat panyalindungan ékologis sareng lingkungan, sareng ngirangan beban lingkunganana sabisa-bisa. Ringkesna, "héjo sareng polusi, réduksi émisi, hemat énergi, kanyamanan sareng kaamanan, sareng daur ulang" mangrupikeun konsép paling modél arah, multi-sisi, sareng paling penting pikeun papakéan anu berkelanjutan.

1. KAPAMPUNGAN MATERI

Industri tekstil ngaluarkeun 10% tina total émisi global

1. KAPAMPUNGAN MATERI

Industri tekstil ngaluarkeun 10% tina total émisi global

Tina metode manufaktur anu teu mampuh dugi ka limbah plastik ngabanjiran sagara, industri modél mangrupikeun penghasil polusi lingkungan kadua pangageungna saenggeus industri pétrokimia.

Industri tékstil ngaluarkeun 1,2 milyar ton gas rumah kaca unggal taun, nyatakeun 10% tina total émisi global. Pabrik serat, benang, sareng pabrik lawon mangrupikeun émisi gas rumah kaca utama dina industri pantun. Numutkeun statistik, 34% mikroplastik anu aya di sagara asalna tina industri tékstil sareng pakean, anu seuseueurna didamel tina poliéster, poliétilén, serat akrilik sareng elastis.

Solusi Fitfever

1621326552(1)

REPREVE®

Serat daur ulang kelas dunya anu paling terkenal, didamel tina botol plastik. Lereskeun petroleum anyar saimbang, ngaluarkeun kirang karbon sareng épéktip nganggo cai sareng énergi dina prosés. Éta tiasa dilacak kalayan sertifikasi anu diidinan.

1621324746(1)

ECONYL®

Aquafil nyandak 4 taun pikeun ngadaur mulangkeun jaring pamiceunan, limbah lawon, karpét sareng limbah industri, atanapi sampah laut sareng plastik limbah tina tempat pembuangan sampah. Jinis nilon daur ulang anu énggal ieu parantos lulus sertifikasi LEED

1621326493(1)

LYCRA ®

Nyayogikeun kanyamanan anu langkung saé sareng fit anu langkung saé, produk réngsé langkung fleksibel sareng pamulihan anu langkung saé, ngajantenkeun jalma raoseun pisan nganggo sareng manjangkeun umur hirup tina unggal baju.

1621326586(1)

COTT ORGANIK

Teu aya pupuk kimia sareng péstisida anu dianggo dina penanaman katun organik. Éta ngagaduhan warna nyalira sareng henteu kedah dicitak sareng dicelup, anu ngahindarkeun polusi percetakan sareng pewarna. Eusi zat toksik sareng ngabahayakeun dikawasa.

1621326986(1)

TENCEL®

Lawon tencel didamel tina pulp kai kayu putih dina produksi fisik anu katutup. Éta leyur sareng dipintal dina pelarut amonium oksida, anu tiasa didaur deui. Teu aya sékrési cai limbah sareng gas runtah dina prosés. Tencel sareng produk na tiasa didamel biodegradasi.

1621327202(1)

SEA WOOL®

Aya 160.000 ton sampah cangkang tiram di Taiwan unggal taun. Chengjia Kefang ngagaduhan cangkang kerang ukuran nano kana bubuk, ngagabungkeun kalsium karbonat alami ditambah unsur logam tilas, sareng PET didaur ulang pikeun ngahasilkeun benang wol laut, ngajual dunya lega.

1621323081(1)

SORONA®

PDOR inti serat SORONA® diturunkeun tina pati glukosa tutuwuhan, sanés minyak bumi, sareng nganggo 37% bahan baku dumasar pepelakan. Dibandingkeun sareng nilon 6, produksi serat SORONA® ngirangan sumberdaya minyak bumi ku 37% sareng ngirangan émisi gas rumah kaca ku 63%.

1621328055(1)

Kancing Alam

Cangkang kalapa, cangkang, awi, sareng buah dianggo salaku kancing. Asesoris multifungsi sareng praktis nyuntik nilai kana papakean, sareng nambihan adaptasi sareng kabagjaan. Cangkang kalapa alami sareng awi gaduh pangaruh panyembuhan dina pancaindera, nyorot penampilan aslina sareng nyayogikeun panggunaan.

1621327981(1)

Kancing GEM

Cangkang mutiara anu sustainable sareng bahan komposit cangkang didaur nyiptakeun rasa teu normal sacara alami. Bahanna, nekenkeun déposisi keusik sareng baptisan laut, ngagaduhan cacat alam sareng kageulisan. Warna anu pikaresepeun sareng rampa anu tenang mangrupikeun asesoris lampu pikeun ngalacak sareng nyageurkeun émosi, ngawangun struktur alami gaya modéren.

2. KAPAMPUNGAN DYEING

percetakan industri sareng ngalelep peryogi nyéépkeun seueur bahan kimia

Warna mangrupikeun unsur konci pantun pantun, tapi percetakan industri sareng ngalelep peryogi nyéépkeun seueur bahan kimia, pembantu sareng sumber cai, hasilna émisi sareng résidu zat-zat bahaya, anu mangaruhan lingkungan ékologis sareng kaséhatan pakean.

Oeko-Tex-standard-100-Logo-alfera-it-1170x419

OEKO-TEX 100 pabrik

OEKO-TEX Standar 100 ayeuna mangrupikeun tanda éco tékstil anu paling seueur dianggo. Standar OEKO-TEX 100 netepkeun standar dumasar kana élmu pangetahuan pang anyarna pikeun netepkeun wates eusi zat ngabahayakeun dina benang, serat sareng sagala rupa tékstil. Tésna kalebet nilai PH, formaldehida, logam beurat anu tiasa diekstraksi, nikel, péstisida / herbisida, phenol klorin, pewarna amina aromatik anu tiasa dibéréskeun, pewarna alergenik, dyestuffs klorin organik, sanyawa timah organik (TBT / DBT), palastik PVC, tahan warna, volatil organik gas, bau.

Nyitak digital

Dibandingkeun sareng prosés percetakan tradisional, percetakan digital nyingkat prosés produksi sareng waktos ku cara ngirangan konsumsi damel-damel layar, rohangan sareng layar percetakan. Samentawis éta pisan ngirangan panggunaan pewarna sareng pewarna cai limbah. Sumawona, desain pola henteu diwatesan ku prosés percetakan, sareng cocog pisan pikeun kabutuhan batch alit, sababaraha parobahan, sareng mode gancang. Dina taun-taun ayeuna, percetakan digital ogé janten salah sahiji titik fokus profil tinggi dina landasan pacu.

pexels-photo-4006505

3. KASUNGGUHAN PAKET

kantong plastik dipanggihan di Mariana Trench, jero 10.898 méter

Dina taun 1998, panaliti mendakan kantong plastik di Mariana Trench, anu jerona 10.898 méter. Ieu mangrupikeun salah sahiji 3.000+ fragmen sampah laut jero anu dipanggihan dina 30 taun ka pengker. Dina 2017, pusat data laut JAMSTEC global muka basis data sampah jero laut ka masarakat. Diantara puing sampah laut jero anu dipendakan dugi ka ayeuna, langkung ti sapertilu aya potongan plastik ageung, sareng 89% mangrupikeun limbah produk anu tiasa dianggo.

Dina bojong 6,000 méter, langkung ti satengahna runtah sampah mangrupikeun palastik, sareng ampir sadayana barang anu tiasa dianggo. Diving di sagara jero, runtah plastik tiasa aya mang rebu-rebu taun. Ngurangan generasi limbah plastik mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun méréskeun masalah pencemaran palastik laut jero.

4

Kantong Garment Biodegradable

Bahan baku PBAT + PLA, NO PE, percetakan tinta anu ramah lingkungan. Lulus sertifikasi Amérika BPI sareng sertifikasi Jerman DIN CERTCO. Diuji dina kaayaan Éropa EN 13432, Amérika ASTM D 6400 sareng kaayaan Australia AS4736 standar.

Mailer Biodegradable

Bahan baku PLA impor, TEU PE. Éta 100% kompos dikubur dina taneuh ngalangkungan dégradasi mikroba. Kituna ngirangan pangaruh négatip kana lingkungan. Éta lengkep didegradasi dina 90 dinten dina kompos industri. Sareng di lingkungan alam éta sadayana didegradasi dina 2-4 taun. Disahkeun ku Amérika BPI, Jérman DIN CERTCO.

快递 (17)

4. KAMAMPUHAN PENGELOLAAN

manajemén ilmiah dina produksi ngajantenkeun panggunaan bahan anu pangsaéna

pexels-photo-4621890

Produksi Akurat

Konsép pangwangunan berkelanjutan diwujudkeun dina séri prosés produksi pakéan, nyaéta pikeun ngirangan kaluarna noise, cai limbah. Kami salawasna nguatkeun manajemén ilmiah dina produksi, ngamangpaatkeun bahan anu paling saé, sareng pituduh produksi héjo. Kami tujuan pikeun ngirangan produksi buta sareng leres-leres ngahontal kirang presisi.

Pamasaran Digital

Dina prosés penjualan pakean, publisitas pikeun produk pakean kedahna. Publisitas nyebar utamina ngalangkungan sababaraha média online sapertos wéb, platform, média sosial, kawates pisan pikeun koran sareng majalah. Ku ngalakukeun éta, urang otomatis ngahémat kertas sareng limbah énergi transportasi anu beurat.

pexels-photo-4622224

5. KASAMPUNGAN CYCLING

13 juta ton baju dibuang unggal taun.

Perusahaan pantun gancang teraskeun nyingkat siklus produksi sareng ningkatkeun frekuensi peluncuran produk énggal, mangrupikeun ancaman ageung pikeun lingkungan. Unggal taun, langkung ti 80 milyar potongan baju dihasilkeun. Dina waktos anu sami, 13 juta ton baju dibuang unggal taun. Balik kamakmuran tinggi sareng pamekaran industri pantun nyaéta konsumsi sumberdaya anu luhur.

Perusahaan pantun gancang teraskeun nyingkat siklus produksi sareng ningkatkeun frekuensi peluncuran produk énggal, mangrupikeun ancaman ageung pikeun lingkungan. Unggal taun, langkung ti 80 milyar potongan baju dihasilkeun. Dina waktos anu sami, 13 juta ton baju dibuang unggal taun. Balik kamakmuran tinggi sareng pamekaran industri pantun nyaéta konsumsi sumberdaya anu luhur.

Konsép desain produk semi-réngsé tiasa ngarobih kreativitas konsumén, karesep sareng bahkan kenangan pribadi kana unsur desain papakéan, sahingga konsumén tiasa wareg, sareng langkung gampang pikeun ngawangun kantétan baju. Konsép desain anu tiasa dicabut ngamungkinkeun produk pikeun gancang dibongkar sareng diatur deui kana modul, anu ogé mangrupikeun salah sahiji strategi praktis pikeun desain pakean berkelanjutan.

RÉKAAN PANGGUNGAN EMOSI

mendesain produk anu ngagaduhan hartos pikeun pangguna salami waktos hirup

Émosi mangrupikeun sikep sareng pangalaman anu dihasilkeun ku jalma nalika nyumponan kabutuhna nyalira ku hal-hal anu objektif. Nilai rarancang émosional papakéan sustainable aya hubunganana sareng kahirupan jasa pakéan.

Desain awét émosional dumasarkeun kana pamahaman anu mendalam ngeunaan kabutuhan sareng nilai konsumén masing-masing, sareng tujuanana nyaéta mendesain produk anu lami pikeun pangguna pikeun waktos anu lami, supados henteu gampang dipiceun.

Ayeuna, desain pantun open source parantos janten trend, sareng désainer pantun masih tiasa ngamajukeun katerampilan desainana, tapi hasil desain akhir direalisasikeun ku pangguna akhir, ngajantenkeun konsumén janten pabrik aktip, nambihan hubungan émosional papakéan, sareng ngalegaan The siklus kahirupan papakéan penting pisan.

Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun garis pakean anu berkelanjutan

Yiwu Fit Fever Technology Co., Ltd.

Alamat

Kamar 703 Hualiyun Park Wuchang, distrik Yuhang, Hangzhou Cina

Telepon

0086-17682303412

0086-57186229186

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup