Berita - Naha jalma resep Lycra sareng dimana sumberna Lycra

Naha jalma resep Lycra sareng dimana sumber Lycra

Lycra mangrupikeun kecap anu dianggo pisan dina pakean latihan. Meureun anjeun gaduh sapotong calana gim lycra atanapi dina papakéan anjeun.
Lycra ngan ukur ngaran dagang anu dianggo ku INVISTA di awal. Kusabab perusahaan nempatan monopoli pasar dina bidang spandex, Lycra parantos janten ampir identik sareng sadaya benang spandex. Pabrik pakean Activer resep ngahasilkeun legging latihan lycra beacuse
The pakean lawon kalayan Lycra ngagaduhan ciri sapertos kieu:
1. élastisitas tinggi kedah nyarios fitur paling ageung tina lawon Lycra. Élastisitas santai, nyaman sareng awét. Éta tiasa gancang balik kana bentuk aslina saatos rélaxasi, sareng éta tiasa diulur sacara bébas. Kusabab fitur ieu, éta seueur dianggo dina produksi calana jero sareng kabugaran.
2. lawon lemes, ngadukung, sareng ngagaduhan drape anu saé. Kusabab ciri ieu, lawon Lycra langkung cocog pikeun ngadamel sagala jinis pakean luar, ngajantenkeun baju elegan sareng henteu gampang deformasi, masihan maén lengkep pikeun kaunggulanana.
3. permukaan lawon lemes sareng résistansi kerut anu saé. Ngagem baju tina lawon Lycra, teu kedah hariwang ngeunaan kerut, sabab bahan khusus na nangtukeun yén résistansi kerut mangrupikeun salah sahiji ciri Lycra.
4. nyerep Uap sareng garing gancang, rarasaan lemes. Lawon Lycra ogé pisan hygroscopic. Ngagunakeunana pikeun ngadamel baju tiasa ngajantenkeun jalma nganggo langkung raoseun sareng raoseun saé.
5. Stabilitas dimensi anu saé sareng gampang dijaga. Ngurus baju biasana ngajantenkeun urang raoseun. Ti mimiti nyeuseuh dugi ka garing dugi ka nyimpen, aya seueur hal anu kedah diperhatoskeun. Pakean Lycra henteu nungtut dina hal ieu. Ieu ogé ngabantosan urang ngartos naon jinis lawon Lycra.


Waktos Post: Sep-21-2021