Berita - Saha ari lycra, kunaon lycra?

Saha lycra, kunaon lycra?

Anjeun kedah nguping pakean gim lycra,pakean lycra, janten naon ari Lycra?
Lawon Lycra nyaéta lawon tina serat Lycra. Serat Lycra ogé katelah spandex. Aslina mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Serat DuPont Spandex. Éta tiasa ningkatkeun élastisitas sareng kapanjangan lawon. Baju ngandung serat lycra anu saleresna baju lycra.

CIRI SERAT LYCRA
Serat Lycra tiasa manteng dugi ka 500% sareng tiasa disimpen dina bentuk aslina. Éta tiasa manteng pisan gampang, baripapakéan lycra tiasa caket kana permukaan awak manusa saatos pulih, sareng éta henteu nahan awak manusa.

Lycra ngagaduhan seueur aplikasi sareng tiasa nambihan kanyamanan tambahan pikeun sadaya jinis pakean siap pakean, kalebet baju jero, jaket khusus, jas, rok, calana panjang, baju rajutan, sareng sajabina éta pisan ningkatkeun rasana panangan, nyamarkeun sareng ngabungkus lipatan kamampuan lawon, ningkatkeun kanyamanan sareng pas pikeun sadaya jinis baju.

Lycra teu tiasa dianggo nyalira. Éta tiasa dihijikeun sareng serat jieunan manusa anu sanés sareng serat alami. Éta henteu ngarobih penampilan lawon, sabab éta serat anu henteu katingali.

Ku alatan éta, nambahan Lycra kana papakéan sapertos calana panjang sareng jaket tiasa sacara gampil mulangkeun tilepan sacara otomatis, janten baju langkung langsing sareng henteu gampang deformasi. Upami nambihan lycra kana Knitwear sapertos kaos, baju jero, calana kabugaran, éta ngabantosan langkung pas sareng langkung raoseun. Éta manjang sacara bébas dina awak sareng tiasa gerak sareng anjeun.

Kauntungannana LYCRA FABRIC
 
⒈ Pisan elastis sareng henteu gampang cacad

Lycra tiasa ningkatkeun élastisitas lawon. Éta tiasa dianggo dina kombinasi sareng sababaraha rupa serat, naha alami atanapi buatan manusa, tanpa ngarobah tampilan sareng tékstur lawon. Salaku conto, wol + lawon Lycra henteu ngan ukur ngagaduhan élastisitas anu saé, tapi ogé ngagaduhan fit anu langkung saé, ingetan bentuk, drape sareng kaemutan saatos dikumbah;

 

 

 

Tiasa dicampur nganggo lawon naon waé

Lycra tiasa dianggo pikeun lawon katun rajutan, lawon wol dua sisi, poplin sutra, lawon nilon sareng lawon anu béda-béda.

Kapas + Lycra henteu ngan ukur ngagaduhan kaunggulan kanyamanan sareng katahanan serat tina katun, tapi ogé nyandak ciri élastisitas anu saé sareng non-deformasi anu katun henteu gaduh, janten lawon langkung pas, lemes sareng raoseun. Ccalana yoga otton lycra tiasa langkung raoseun tibatan calana katun 100%.

Lycra tiasa nambihan kaunggulan unik pikeun papakéan: kanyamanan caket, kabébasan gerak sareng ingetan jangka panjang bentukna.

3. Pamungkas kanyamanan

Dina taun-taun ayeuna, jalma anu resep kana busana ngarasa hanjelu ku kasibukan sareng persaingan di kota. Jalma-jalma kedah dihijikeun sareng kanyamanan bari ngajaga baju anu pantes. Pakéan Lycra ngagaduhan ciri fit nyaman sareng gerakan bébas, anu nyumponan kabutuhan jalma di masarakat kontémporér pikeun pakean.

LYCRA FABRIC PROCESSING JEUNG KOPERASI
Lycra gaduh performa mesin anu hadé. Lycra tiasa nahan pangobatan réagen kimia anu paling sering dianggo, sareng lawon anu ngandung Lycra tiasa dicelup, dicitak sareng direngsekeun numutkeun prosés pangolahan serat sanés nalika damel babarengan.

Produk Lycra gampang dijaga. Upami teu aya pitunjuk khusus. Lycra tiasa diberesihan ku sabun cuci biasa sareng detérjen, tapi pamutih klorin sareng alkali anu kuat kedah dihindari.

 

 


Waktos Post: Sep-16-2021