Berita - "Olahraga Zara" datang ka Cina, naha lalaki Cina bakal mayar tagihanana?

"Olahraga Zara" datang ka Cina, naha lalaki Cina bakal mayar tagihanana?

Saatos nampi investasi ti Alibaba sareng Softbank, Fanatics ngumumkeun di akhir Pébruari taun ayeuna yén éta bakal ngadirikeun perusahaan patungan Fanatics Cina sareng Hillhouse Capital pikeun nyandak produk olahraga resmi sareng produk periferal ka Cina.

Numutkeun ka laporan Forbes, platform e-commerce nangtung AS ieu populér pisan di pasar modal. Saatos nampi babak E 350 juta dolar AS dina pembiayaan dina bulan Agustus taun kamari, pangajen na ngahontal 6,2 milyar dolar AS, sareng langkah salajengna nyaéta pikeun muka umum.

Naha perusahaan e-commerce olahraga anu dipelak sacara domestik sapertos sumping ka Cina dina wengi daptar? Naha lalaki lempeng mésérna?

Jalma dina modeu muka halaman wéb resmi Fanatics sareng tiasa ngritik desain kuno na baheula, tapi pikeun peminat olahraga, ieu mangrupikeun surga balanja.

2121

Ti NFL (American Football League) kana NBA (American Basketball League), ogé Manchester United sareng Chelsea dina bidang maén bal, aya langkung ti 300 tim, liga sareng kompetisi produk papakéan sareng periferal anu nyakup ampir sadaya arus utama di Amérika Serikat. Barang olahraga.
Ngembangna kamp klub sareng tim anu berwenang mangrupikeun salah sahiji cara Fanatik ngawangun moat.

Numutkeun inpormasi anu parantos ditangtoskeun dugi ka ayeuna, patungan patukang tonggong Fanatics Cina bakal badarat di Shanghai. Kalayan bantuan mitra, perusahaan énggal bakal ngararancang, ngahasilkeun sareng ngical produk olahraga ieu saluyu sareng tren Cina, dina bentuk duanana perusahaan alus dina Mode e-commerce, kalebet toko fisik offline.

Numutkeun ka analisa Ravid, di Cina, maén bal Éropa mangrupikeun lapangan anu gedé sareng berkembang, sareng Manchester United, Paris Saint-Germain sareng Bayern Munich sadayana ngagaduhan kerjasama anu eksklusif sareng aranjeunna. Ieu mangrupikeun salah sahiji kaunggulan pangageungna. Kalayan kecap séjén, ieu mangrupikeun tempat ngumpul anu saé pisan pikeun penggemar, sareng penggemar ieu lapar pikeun produk resmi sareng asli. "


Waktos Post: Mar-31-2021