Berita - Mashup olahraga parantos lami kasohor populér

Mashup olahraga parantos lami kasohor populér

Mashup olahraga parantos lami kasohor populér.

Ti legging mewah anu ngagaduhan raos luhur sababaraha taun ka pengker, dugi ka calana Ngabuburit anu kabeuleum taun ka tukang, beuki seueur jalma anu resep nambihan unsur olahraga kana kolokasi populér.

Sareng taun ieu "dipilih" nyaéta olahraga bra.

1. "Olahraga kutang + jas"

Olahraga kutang + jas mangrupikeun kombinasi anu paling haneut dina jaman ayeuna. Éta cocog pisan pikeun budak awéwé anu hoyong nyobian jas tapi hariwang teuing kaku, hoyong nganggo kutang olahraga sareng hariwang teuing kakeunaan.

Baju tilu diménsi anu sanggup sareng anu raoseun sareng seksi tina bra olahraga, ditambah ku sapasang calana jumper warna-warni, tiasa ngaganda indéks nyerep sinar matahari anjeun!

Kutang olahraga nganggo jaket jas hideung henteu ngan henteu ngagaduhan rasa kontradiksi, tapi ogé ngagaduhan gaya jalan anu tiis.

1
2
3

2. Olahraga kutang + jaket denim

Gaya anu modis sareng langkung pikaresepeun nyaéta tabrakan olahraga sareng gaya jalan. Kombinasi kutang olahraga sareng denim saderhana sareng santai, sareng tingkat séks anu pas. Bagian resmi mérek kutang olahraga masihan kami seueur inspirasi pikeun kombinasi kutang olahraga sareng denim.

4
5

3. Olahraga kutang + olahraga luar

Metodeu cocog pikeun gaya maké luar olahraga sareng kutang olahraga langkung konvensional, tapi tetep malikkeun olahraga anu sopan sareng keren。
Upami anjeun hoyong tiis, sumping nganggo hideung bodas, sareng aura poto moal tiasa kaleungitan jas anu saé.

6

Anu warnaan pisan dinamis.

7

Jaket warna solid nyaéta patandingan anu saé.

8

Katresna kalayan sababaraha garis otot tiasa nyobian ngaitkeun jasna kana taktak pikeun ngalaan panangan, pikeun nyorot babandingan sareng garis awak.

9

Pastikeun pikeun nganggo kutang olahraga anu cocog nalika ngalaksanakeun latihan, bahkan pikeun latihan ringan, pikeun nyegah bahaya nyaring dada.


Pos waktos: Apr-13-2021