Berita - Merek mode Korea "RE; KODE", pakean didaur tiasa modis

Merek fashion Korea "RE; CODE", pakean didaur tiasa modis

Nalika nyarioskeun pakean kelestarian, biasana urang nyarioskeun bahan pakean anu ramah lingkungan, salaku conto, lawon awieco friendly, sorona plant based lawon sareng ngarobih lawon botol didaur ulang. Dinten ayeuna, urang bakal mariksa anu béda. Sababaraha cara anu langkung saé pikeun ngabantosan bumi bahkanlawon ramah lingkungan anu pangsaéna.

Merek mode Korea "RE; CODE" ngajantenkeun konsép ngirangan limbah pakean sareng masihan kahirupan anyar pikeun papakéan. Kalayan kerjasama ti désainer propésional sareng tukang ngaput, éta nyandak urang visi énggal pikeun baju didaur. 

 
splicing rapih, sareng tukang ngaput kreatif, dina pandangan heula, anjeun bakal mikirkeun mérek desainer canggih mana, sareng saatos ditaliti deui, anjeun bakal kagum ku visi sareng kapinteran desainer anu tepat.
 
Dina 2012, pikeun nyerna inventaris anu teu tiasa disohorkeun, mérek olahraga Korea anu terkenal "Kolon" henteu hoyong ngarusak saham ku cara insinerasi tradisional, janten RE: CODE didirikeun.
 
Jaman harita, Kolon gaduh inventaris anu henteu saimbang 1,5 triliun meunang. RE; KOD lahir sareng tugas anu sesah. Tujuanana nyaéta ngararancang deui sareng masihan kahirupan anyar pikeun produk kantor pusat anu nyanghareupan nasib kabakar.
 
Janten naon RE: KODE?
 
Béda tina ngagunakeun lawon ramah bumi, RE: KODE didamel Kotak Atelier, anu ngamungkinkeun jalma biasa ngarobih baju di toko sareng nyayogikeun tilu jasa kalebet "RE: Koleksi", "RE: Form" sareng "RE: Pair". 
 
RE: Collection
jalma ngan ukur kedah nyandak baju lami, bakal aya désainer propésional sareng tukang ngaput pikeun ngabahas sareng ngarobih mesen deui baju lawas kana baju anyar anu bénten pisan. Saatos papakéan na didamel, mérekna ogé bakal ngarékam caritaan papakéan, detail ukuranana, prosés pembuatan deui sareng detil anu sanésna, sareng ngaput labél kalayan kecap "1 ″ dina éta, ngalambangkeun potongan baju unik di dunya.
 
RE:Formulir
 éta nyayogikeun pilihan sanés pakean. Jalma-jalma mawa pakean usang ka bengkel. Désainer bakal ngajukeun lima usulan renovasi, anu tiasa didamel deui kana aprons, jas, tas tangan sareng produk sanés. Éta pikeun Ngalegaan kamungkinan papakéan.
 
RE:Pair
RE: Pasangan nyaéta ngalereskeun baju, supados baju baju bakal diperpanjang, sareng émutan urang bakal salamina. Kiwari, sabab industri fashion global langkung merhatoskeun masalah kelestarian, penting pikeun ngirangan limbah pakean.
 
Pikeun henteu nyiptakeun papakéan tambahan tiasa janten cara anu paling saé pikeun miceun runtah.
 

Diédit ku pabrikan maké yoga, FitFever.

 

 

 


Waktos Post: Sep-27-2021