Warta

Warta

  • Why do people increasingly like sustainable fabrics and sportswear

    Naha jalma beuki resep lawon sustainable sarta sportswear

    Pasar olah raga sakitar 300 milyar yuan, kalayan tingkat pertumbuhan sanyawa ampir 20%, langkung seueur tina pakean barudak.Éta mangrupikeun bagéan industri pakean anu paling gancang ngembang.Perusahaan baju anu didaptarkeun sanés dina dasarna nyanghareupan dampak tina iterasi konsumsi, kalayan beurit pertumbuhan ...
    Maca deui
  • Audi bébas kulit, méwah anyar

    Dina 3 Juni, dina acara desain internasional luhur 2021 "Desain Shanghai", merek Audi salajengna ngarecah halangan, sareng gawé bareng sareng merek busana anu terkenal Stella McCartney pikeun ngahontal ko-kréasi anu jero dina téma "daur ulang. rarancang”.Ngaliwatan i...
    Maca deui
  • Amérika 50 ℃ maéhan ratusan jalma, naha pemanasan global beuki parah?

    Pikeun lila, kami geus nyokong serat poliéster daur ulang pikeun mantuan bumi.Sababaraha individu panginten éta jauh teuing, awal teuing, sia-sia teuing nganggo pakean yoga organik.Nanging, kelestarian sanés ngan ukur topik.Éta nyauran tindakan nyata sanajan sakedik anu tiasa urang laksanakeun.Kumaha upami suhu ...
    Maca deui
  • Merek fashion Korea "RE; CODE", pakean daur ulang tiasa janten modis

    Lamun ngobrol ngeunaan pakean kelestarian, urang biasana ngobrol ngeunaan bahan pakean ramah lingkungan, contona, lawon awi eco friendly, lawon dumasar tutuwuhan sorona jeung repreve lawon botol daur ulang.Dinten ieu, urang bakal pariksa hal béda.Sababaraha cara anu langkung saé pikeun ngabantosan bumi bahkan ...
    Maca deui
  • Naha jalma resep Lycra sareng dimana sumber Lycra

    Lycra mangrupikeun kecap anu sering dianggo dina pakean latihan.Panginten anjeun gaduh sapotong calana gim lycra atanapi dina papakéan anjeun.Lycra ngan ukur nami dagang anu dianggo ku INVISTA dina awalna.Kusabab pausahaan nempatan monopoli pasar dina widang spandex, Lycra geus jadi ampir sinonim jeung sakabéh spandex y ...
    Maca deui
  • Pantun ramah lingkungan anu namina ageung

    Kalayan palaksanaan daur ulang tékstil anu terus-terusan, kasadaran lingkungan parantos aya dina industri merek busana anu terkenal dina sagala widang kahirupan."Henteu nganggo bulu", "daur ulang baju heubeul", "pamakéan lawon ramah lingkungan" ngudag Lingkungan ékonomi...
    Maca deui
  • Saha lycra, naha lycra?

    Anjeun kedah ngadangu ngeunaan lycra gym wear,lycra activewear, janten naon Lycra?Lawon Lycra mangrupikeun lawon anu didamel tina serat Lycra.Serat Lycra ogé katelah spandex.Éta asalna mérek dagang kadaptar ti DuPont Spandex Fiber.Bisa greatly ngaronjatkeun élastisitas na extensibility tina fabric.clothe ...
    Maca deui
  • Olahraga mashups geus quietly populér pikeun lila

    Olahraga mashups geus quietly populér pikeun lila.Ti leggings fancy nu boga rasa tinggi ayana dina sababaraha taun katukang, nepi ka calana sapédah anu dihurungkeun taun ka tukang, beuki loba jalma anu getol nambahkeun elemen olahraga kana collocations populér.Hiji...
    Maca deui
  • "Olahraga Zara" datang ka Cina, bakal lalaki Cina mayar tagihanana?

    Saatos nampi investasi ti Alibaba sareng Softbank, Fanatics ngumumkeun dina ahir Pébruari taun ieu yén éta bakal ngadegkeun perusahaan joint venture Fanatics China sareng Hillhouse Capital pikeun mawa otorisasi baju olahraga sareng produk periferal ka China.Numutkeun laporan Forbes, U ...
    Maca deui
  • Brushed lawon bubuka ringkes

    Kain Brushed bubuka ringkes Brushed lawon ogé disebut sanding / peach / nyeuseuh batu / nyeuseuh karbon / lawon microfiber Ihtisar: fabrics Brushed dijieun ngaliwatan aksi abrasive of sanders sarta kulit ampelas.Aranjeunna lemes, nyaman jeung rasa kuat drape.Nganggo perasaan: sof...
    Maca deui
  • Poliéster jeung nilon nganalisis ringkes

    POLYESTER dicirikeun ku résistansi kerut sareng nyerep Uap.Éta ogé gaduh résistansi anu kuat pikeun asam sareng alkali, sareng résistansi UV. Merek poliéster daur ulang anu kasohor nyaéta REPREVE, JIAREM, GRS.Nilon disebut ogé polyamide.Kauntungannana nyaéta kakuatan tinggi, résistansi ngagem tinggi, ...
    Maca deui