Grosir DK063 Draw String Pocket Shorts pabrik sareng pemasok | FITFEVER

DK063 Ngagambar kolor Pocket Shorts

Pedaran pondok

  • Bahan: 80% nilon 20% spandex
  • Balanja: express / kargo hawa / pangiriman laut
  • Harga: mangga ngahubungan kami pikeun naroskeun
  • NO Logo NO Merk Min. Pesenan: 10 pcs
  • Logo Khusus Min. Pesenan: 100 pcs
  • Min Warna Adat. Pesenan: 500 pcs / warna
  • Ukuran Custom Min. Pesenan: 500 pcs / ukuran
  • Lab Ilham

    Saatos latihan, anjeun bakal ngaraos bagja saleresna saderhana pisan. Éta aya dina panon anjeun sareng tiasa kawengku ku haté anjeun.

    Saatos Dijual

    100% ngabalikeun duit kana barang anu rusak

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Warna

    DK063-(12)_03
    DK063-(12)_06
    DK063-(12)_11
    DK063-(12)_13
    DK063-(12)_15

    Ukuranna

      4 / XS 6 / S 8 / M. 10 / L 12 / XL
    HIP (CM) 97 101 105 109 113
    Pinggel (CM) 66 70 74 78 82
    PANJANG (CM) 29 30 31 32 33

    Émbaran produk

    Nalika ngeunaan olahraga, sadaya jelema terang manpaatna-pikeun tetep bugar, ngagentos setrés, karaos saé, sareng sajabina. Kusabab ngaliwatan latihan, éta ngamajukeun sékrési hormon sareng faktor biologis sapertos BDNF, 5-HT, dopamin, IGF-1, kortisol, sareng tungtungna ningkatkeun fungsi otak sacara gembleng. Ieu latihan cuci otak sareng olahraga nguatkeun otak.

    DK063 (18)
    DK063 (17)
    DK063 (20)
    DK063 (21)

    Olahraga ngarobih otak, sareng olahraga ngajaga uteuk dina kaayaan anu saé, tapi sababaraha urang leres-leres ngartos prinsip anu aya dina dasarna. Aya dasar teoritis padet pikeun kacindekan ieu dina neurosains.

    Saatos latihan, anjeun bakal ngaraos bagja saleresna saderhana pisan. Éta aya dina panon anjeun sareng tiasa kawengku ku haté anjeun. éta dina dampal panangan anjeun sareng anjeun tiasa nangkep éta salami anjeun nutupkeun panangan; éta dina suku anjeun sareng tiasa ngahontal salami anjeun ngalih ...

    Tapi sababaraha kali, urang hoyong ningali-tingali, urang merjuangkeun cicing, buru-buru cicing, tapi urang salawasna ngarasa bagja jauh pisan-éta kusabab urang ningali ka arah anu salah, nyekel panangan anu lepat, nyandak jalan anu salah -bukan milik urang sorangan Tong maksakeun, hargaan naon anu parantos dipiboga.

    Dina kaseueuran kasus, kabagjaan urang teu aya hubunganana sareng hal-hal material, sareng kadang éta ngan ukur pangalaman spiritual, perasaan spiritual.

    DK063 (23)
    DK063 (26)
    DK063 (29)
    DK063 (28)

    Ngagabungkeun latihan aérobik sareng latihan kompléks, éta ngahasilkeun épék anu béda, sareng silih pelengkap, janten metode latihan kedah silih lengkepan. Salaku conto, yoga, jogét, tai chi, tenis, latihan kagiatan ieu tiasa ngalibetkeun sadaya sél saraf otak.

    Olahraga ngajantenkeun urang ngartos leuweung ageung sareng aya sagala rupa manuk. Tong sok nguping manuk anu sanés nyanyi.

    Di dunya ieu, salami aya ruang tamu anjeun, tahapan puteran anjeun, anu anjeun resep, sareng anu cinta anjeun, éta cekap. Entong gaduh masalah sareng diri anjeun, tong ngaganggu komentar batur, sareng nahan kabagjaan anjeun dina palem anjeun. , Ninggalkeun kaributan. Sadayana dimimitian ku kagiatan latihan.

    DK063 (31)
    DK063 (34)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali