Grosir Ngaropea - YIWU FITFEVER Suplier & Manufacurer

Ngaropea

Téknik Pék

NGABADULAN

MOQ 500PCS KA 2000PCS

Choose FitFever as your OEM supplier for active wear fitness leggings sport bra manufacturing

Naha Gawe sareng Kami pikeun ngaropea Pesenan

harga wajar, MOQ saé, nilai tambahan

oke TEX 100 active wear supplier-FitFever

oke TEX 100 bijil standar

MOQ 2000PCS MAX.3 kelir

jasa custom kami MOQ mimitian ti 500 pcs per gaya. Urang tiasa ngarobih numutkeun techpack anjeun nganggo lawon premium.

BSCI workout apparel factory with FitFever yoga legging BSCI (1)

BSCI pabrik hak manusa anu disahkeun

MOQ 500PCS per gaya

lawon nilon / spandex, lawon poliéster / spandex, lawon serat mérek sapertos LYCRA, REPREVE, candak kana gaya anjeun.

Global recycle standard gym clothing supplier FitFever

Global Recycle Standar Certified

MOQ 2000PCS MAX.3 kelir

Standar OEKO-TEX 100, Standar Daur Ulang Global sayogi pikeun pesenan khusus.

Tim Kami Siap Gawé pikeun Anjeun

QC checking fabric

Jianzhong Wang

Mr.Wang ti tim kontrol kualitas kami. Teu keren pikeun jalma, tapi ketat pikeun produk. Anjeunna damel 8 jam ti dinten Senén dugi ka Jumaah sareng gaduh shift sareng kolega QC nalika waktos sibuk.

zhen zhen travelling in Hangzhou

Zhenzhen Hu

Zhenzhen mangrupikeun padamel ngaput garis produksi urang ti Propinsi Sichuan, kampung halaman padan. Anjeunna ahli dina jahitan 4-jarum 6-garis. Anjeunna resep ngumbara dina waktos lesuire.

pattern maker Allen working for beautiful apparel

Allen Huang

Pembuat pola urang, Allen, lulusan gelar Sarjana. Allen mangrupikeun nami Inggrisna anu dipasihkeun ku kolega ékspor kami. Kami nyauran anjeunna Master Huang pikeun mere ilham anjeunna ngadamel sampel anu saé.

Kumaha Urang Bérés Pesenan OEM

art work tech pack fitness factory

Léngkah 1.

Sampling sareng Kuota

Salami sampling, urang marios bungkus teknologi, pendak sareng jalma manajemén pola, pilih lawon (upami henteu ditunjuk ku konsumén), sareng asesoris pertandingan, motong sareng jahitan. Klarifikasi bungkus tech sareng konfirmasi lawon peryogi perawatan ekstra, anu tiasa lami sababaraha dinten, gumantung kana multi komunikasi. Sampling ditungtungan ku ngalacak No. kalayan pakean dina jalan ka palanggan. Sareng kami ngantosan eupan balik konsumén pikeun pangaluyuan.

Sateuacan urang mimitian sampling, urang butuh anjeun carioskeun target udagan sareng harga target anjeun, supados kami tiasa damel langkung épisién pikeun ngéléhkeun harapan anjeun, ogé minuhan strategi bisnis anjeun sacara akurat.

Léngkah 2.

Bahan Sumber sareng Deposit

Tim pameseran urang sacara saksama insinyur lawon baju kabugaran anu leres, pelapis, utas, labél, tag pikeun distributor pakean kabugaran, mérek pakean atletik, penjual baju online, influencer. Kami narékahan pikeun nyorong harga anu pangsaéna pikeun konsumén pakean anu dipikahoyong ku strategi sumber. Naha anjeun resep poliéster, nilon atanapi seamless rajutan, Fitfever bakal tetep pilari sareng ngalakukeun anu pangsaéna. Sadayana dina sumber kami ngagaduhan tujuan unik pikeun pagelaran pangsaéna dina anggaran, ti mimiti olahraga, legging gym, jaket ngaji, calana pondok latihan, kaos oblong, pakean lunge jsb.

Kami peryogi titipan anjeun kanggo mayar pemasok bahan sareng ngamimitian produksi massal.

fabric material for yoga clothing
YJ058 YJ060 (7)

Léngkah 3.

Produksi ageung

Kami ngahasilkeun pakean latihan anu pangsaéna dina anggaran pelanggan. Sakabéh prosedur biasana ngalibatkeun lawon sareng bahan baku inspeksi, pola motong, lay-planing, marker-making, lawon nyebar, motong, asihan, bundling, numbering, sewing, handapeun mencét sareng motong, pagawean sareng penekanan terakhir, pamariksaan pakean sareng pengepakan. Upami anjeun milari panyokong anu pantes, dukungan sareng inovasi nalika bisnis latihan anjeun, tetep hubungan sareng jalma fitfever. Anjeun bakal tetep dina urutan anjeun kalayan update paling anyar pikeun masing-masing gaya.

Urutan ageung peryogi jangka waktos anu disatujuan pikeun palaksanaan rencana aksi.

Léngkah 4.

Service pangiriman

Kami ngadukung kapal udara ka panto, kapal laut ka panto, kapal udara ka port sareng kapal laut ka port. Kami gaduh mitra logistik jangka panjang pikeun mastikeun konsumén kami nampi unggal order kalayan aman sareng tepat waktos.

Punten bantosan pikeun mastikeun alamat pangiriman, consignn sareng nomer kontak sateuacan dikintun.

fit fever sport wear factory -delivery
pexels-photo-3057963

Léngkah 5.

Rooting bea cukai

Upami pesenan anjeun dikirimkeun ka panto, tong hariwang, kami parantos ngatasi sadaya paneresan nalika pangiriman. Upami pesenan anjeun dikirimkeun ka palabuhan, jalma penjualan kami bakal nawiskeun faktur sareng daptar bungkus anu leres, CO, BL kanggo ijin.

Pasar & Kaahlian kami

Diadegkeun ku anu resep nganggo baju latihan di Zhejiang, Cina di 2019, FitFever mangrupikeun kualitas anu berorientasi, pemasok pakean latihan kualitas pikeun awéwé sareng lalaki. Kalayan karep konsumén urang kana produk kami, anu dimimitian salaku parusahaan dagang laun janten panyadia kalayan garis pabrikan sareng pasangan lawon nyalira.

 

Australia
%
Amérika
%
Nagara anu sanés
%

Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun papakéan anu éndah

welcome to inquiry FitFever about custimize production