Grosir CK1274 Langkung Suku Kilang Legging pabrik sareng pemasok | FITFEVER

CK1274 Langkung Legging Kualitas Legging

Pedaran pondok

  • Materiel: 75% nilon 25% spandex
  • Balanja: express / kargo hawa / pangiriman laut
  • Harga: mangga ngahubungan kami pikeun naroskeun
  • NO Logo NO Merk Min. Pesenan: 10 pcs
  • Logo Khusus Min. Pesenan: 100 pcs
  • Min Warna Adat. Pesenan: 500 pcs / warna
  • Ukuran Custom Min. Pesenan: 500 pcs / ukuran
  • Lab Ilham

    Buka arah anu anjeun badé angkat, melak kembang karesep anjeun, tuang tuangeun anu anjeun pikaresep, terus terang nangkeup kamungkinan hirup anu teu aya watesna

    Saatos Dijual

    100% ngabalikeun duit kana barang anu rusak

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Warna

    1596553881(1)

    Ukuranna

      S M L XL
    HIP (CM) 33 35.5 38 40.5
    Pinggel (CM) 23 25.5 28 30.5
    PANJANG (CM) 88.5 89.3 90.1 90.9

    Émbaran produk

    Ningquewulan, disiplin diri nyalira, ngahargaan diri, sacara alami moal masihan batur kasempetan pikeun nganyenyeri diri. Entong nyéépkeun waktos anjeun dina kahirupan batur, waktos anjeun terbatas; Entong hirup dina hasil pamikiran batur, kabeungkeut ku aturan sareng konstrain; Entong ngantepkeun sora batur anu ngalelepkeun ceurik batin anjeun.

    212 (1)
    212 (3)
    212 (6)
    212 (9)

    Janten sayang, nalika anjeun diajar leres-leres cinta ka diri anjeun, anjeun bakal mendakan yén jauh tina dahareun, hubungan, sareng kabiasaan gaya hirup anu henteu séhat bakal ngajantenkeun anjeun langkung saé sareng langkung saé. Sadayana tiasa dipisahkeun, rohangan bumi terbatas, sareng haté manusa ogé terbatas. Émut ninggali naon anu saleresna penting pikeun anjeun.

    Kuring ngaharepkeun anjeun tiasa janten jalma anu sumanget sareng acuh, kalayan hormat diri, disiplin diri sareng cinta diri, tong ngémutan padamelan, tong kajebak dina masalah, teras-terasan ngora, sareng tetep tenang.

    Mikanyaah diri sanés ngeunaan teu merhatoskeun parasaan batur sareng ngan ukur miara kanyamanan anjeun nyalira, tapi mikanyaah diri bari ngajaga kahadean. Pikeun mikanyaah diri sanés ngalanggar haté anjeun sorangan, diajar nampi diri anjeun, sareng ngaku status anjeun ayeuna terus terang.

    Pikeun mikanyaah diri sanés matak resep ka jaman baheula, tong hariwang ngeunaan pikahareupeun, tapi pikeun nangkep jaman ayeuna sareng ngajaga wirahma kahirupan anjeun nyalira, pikeun mikanyaah diri anjeun sanés nganggap langkung seueur hubungan naon, henteu ngabandingkeun sareng anu sanés, sareng henteu maksakeun ideu ka batur.

    212 (17)
    212 (23)
    212 (26)
    212 (28)

    Aya seueur hal anu indah di dunya ieu ngantosan anjeun mendakan sareng cinta, tapi sateuacan éta, anjeun kedah diajar cinta diri sorangan ogé. Nalika anjeun resep sorangan, ngahargaan diri, sareng murag asih sareng diri anjeun, hirup anjeun mimiti anu asli. Janten, kudu wani nyieun sobat anu bakal ngabahagiakeun anjeun, mikanyaah ka jalma anu moal nyieun anjeun ceurik.

     

    Buka arah anu anjeun badé angkat, melak kembang karesep anjeun, tuang tuangeun anu anjeun pikaresep, terus terang nangkeup kamungkinan hirup anu teu aya watesna.

     

    212 (30)
    212 (32)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali