Grosir CK1273 Flared Workout Legging pabrik sareng pemasok | FITFEVER

Legging Latihan CK1273 Flared

Pedaran pondok

  • Materiel: 81% nilon 19% spandex
  • Balanja: express / kargo hawa / pangiriman laut
  • Harga: mangga ngahubungan kami pikeun naroskeun
  • NO Logo NO Merk Min. Pesenan: 10 pcs
  • Logo Khusus Min. Pesenan: 100 pcs
  • Min Warna Adat. Pesenan: 500 pcs / warna
  • Ukuran Custom Min. Pesenan: 500 pcs / ukuran
  • Lab Ilham

    Kalayan pola pikir pengunduran diri, anjeun tiasa ngirangan karugian sareng museurkeun tanaga anjeun kana naon anu anjeun ngagaduhan. Hal anu pangsaéna sanés masa depan, tapi dinten ayeuna.

    Saatos Dijual

    100% ngabalikeun duit kana barang anu rusak

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Warna

    1598689398(1)_03
    1598689398(1)_05
    1598689398(1)_09
    1598689398(1)_10

    Ukuranna

      S M L XL
    HIP (CM) 33 35.5 38 40.5
    Pinggel (CM) 23.5 26 28.5 31
    PANJANG (CM) 87.5 88.5 89.5 90.5

    Émbaran produk

    Sadayana terang yén latihan tiasa nguatkeun awak, anu utamina diala ku olahraga otot. Anu sanésna ogé tiasa ngalaksanakeun otak, ngarobih pipikiran sareng IQ, sareng ngajantenkeun anjeun langkung palinter, langkung bagja, sareng langkung bahagia!

    212 (1)
    212 (2)
    212 (9)
    212 (10)

    Manusa mekar ti Australopithecines anu cicing di Afrika Kidul sareng Afrika Wétan sakitar 4 juta dugi ka 1 juta taun ka pengker. Dina jutaan taun ka pengker, dina jangka waktu anu pondok pisan dibandingkeun sareng sejarah bumi, kapasitas otak urang parantos ningkat tina sakitar 400ml kanggo kera Bumi sareng Australopithecus dugi ka langkung ti 1400ml dinten ayeuna, anu langkung ti tilu kali langkung ageung (Gambar 1).

    Ti kénca ka katuhu aya data Bumi kera, Australopithecus, Homo sapiens, Homo erectus, sareng Homo sapiens. Umumna dipercaya yén manusa mekar ti mimiti opat spésiés dina gilirannana). Salami épolusi otak, latihan ngagaduhan peran anu penting.

    Nyatana, latihan ogé ubar anu saé pikeun encephalopathy sareng pencegahan sepuh otak. Olahraga tiasa nyegah panyakit Alzheimer sareng tunda sepuh. Kusabab éta ogé tiasa ningkatkeun setrés, ngaleungitkeun kahariwang sareng kaluar tina kecanduan.

    Dina kahirupan latihan, urang kedah diajar merhatoskeun kakirangan sareng ngalih kalayan saratna. Anu disebat pasrah nyaéta ngalakukeun sagala hal sareng nurut kana takdir. Kalayan pola pikir pengunduran diri, anjeun tiasa ngirangan karugian sareng museurkeun tanaga anjeun kana naon anu anjeun ngagaduhan.

    212 (15)
    212 (17)
    212 (21)
    212 (19)

    Latihan nguatkeun iman urang. Nalika leungitna layu, nyeri kirang; nalika kagunganana hargana, kabahagiaan nambahan. Dina kahirupan anu langsing, kuring ngan ukur hayang pura-pura bagja.

    Filsafat kahirupan latihan caket pisan sareng urang. Hal anu paling kejem lain jalma, tapi waktuna; hal anu paling mulia lain duit, tapi émosina; hal anu paling pikasieuneun lain cinta pegat, tapi kacukupan méntal sareng fisik; hal anu paling pikaresepeun sanés hotél, tapi bumi; Hal anu paling parah lain sumpah, tapi teu bisa ngomong; hal anu pangsaéna sanés masa depan, tapi ayeuna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali