Borongan Ngeunaan Kami - YIWU FITFEVER Suplier & Manufacurer

Tentang Kami

dsdgo

YIWU FITFEVER TECHNOLOGY CO. LTD

Mangrupa pabrik maké aktip anu nawiskeun seueur produk sareng jasa kualitas luhur di panjuru dunya. Kami nyayogikeun baju atletik seamless sareng cut & ngaput baju atletis. Kami gaduh mesin jahit 6 arah jarum, jarum konci, batang Bar, motong sareng mesin set lengkep. Tim desainer kami tiasa ngabantosan nyiptakeun sampel anu sampurna. Tim kami ékspor ngabantosan pikeun milarian pesen anjeun. Kami tujuan pikeun ngahasilkeun pakean aktif anu bermutu tinggi kalayan cara anu terjangkau sareng tiasa diaksés, ngaladénan pikeun peminat kabugaran sareng olahraga sadidinten.

Produk Kami

Pabrik awal kami nyaéta 4 jarum 6 benang awéwé legging yoga. Ngaliwatan interaksi anu langkung lami sareng konsumén sareng distributor kami, ayeuna urang OEM pikeun legging yoga, kutang olahraga, jaket ngaji, pakean bersepeda, latihan jogging sareng kaseueuran baju késang sanés pikeun awéwé sareng lalaki. 

Naha milih urang?

Profesional


Kami gaduh tim propésional sareng prosés pikeun Ngawula ka palanggan OEM & ODM ogé cetak logo, konsumén mérek swasta.

Palayanan


Kami nyandak manajemén manufaktur anu saé, komunikasi kontinyu sareng pendekatan proaktif pikeun kabutuhan pangiriman klien.

Berkelanjutan


Lawon didaur didamel tina botol daur ulang, serat tutuwuhan alami. Sadayana disahkeun sareng ditandai ku rékaman anu tiasa dilacak.

Tanggung jawab sosial


Kami mastikeun kasihatan sareng kasalametan padamelan, imbuhan anu saé, jam kerja anu pantes, asuransi sosial, bisnis etika.

Kami meta pikeun kaséhatan sareng kasalametan padamelan

Kami parantos netepkeun kabijakan sareng prosedur kasihatan sareng kaamanan. Pelatihan sareng latihan dilakukeun ka padamel. Aya 0ne gedong 4 lantai salaku kantor sareng produksi, hiji gedong 5 lantai salaku kantin sareng asrama.

Kami milampah ni'mat imbalan anu adil

Fasilitas urang ngahargaan sarat tina gaji. Sadaya padamel dibayar ku tarif-jam. Slip pembayaran ogé disayogikeun ka padamel.

Kami polah nguntungkeun jam kerja anu pantes

Pabrik urang sasuai sareng peraturan lokal ngeunaan jam kerja normal 40 jam per minggu. Karyawan damel maksimal 2 jam lembur per dinten.

Kami meta dina ni'mat No diskriminasi

Kami parantos nyatakeun kabijakan pikeun nyegah diskriminasi sareng prakték anu langkung tanggel waler.

Sikep Palayanan Urang

Eupan balik klien mangrupikeun anu sadayana, FitFever ngahaturanan kanggo ngartos pisan ka klien.

Janten bisnis pasokan, jasa kustomitas kami mangrupikeun prioritas utama kami henteu masalah motong & ngaput adat atanapi baju kaos mulus.

"Ku terang palanggan kami langkung saé, urang tiasa ngusahakeun pamutahiran langkung seueur dina kumaha kami ngadukung ranté pasokan sareng manajemén manufaktur."

Kami bangga pikeun ngaleuwihan ekspektasi klien kami sareng mil tambahan pikeun aranjeunna. Janten sadayana anu urang lakukeun di dieu nyaéta klien heula. Kami ngobrol sareng klien pikeun ngartos aranjeunna, pikeun ngalayanan aranjeunna. Salaku balesan aranjeunna ngabantosan urang ku numuwuhkeun ayana urang langkung saé.

Sedengkeun Yiwu, Cina dimana anjeun tiasa ngambah awal kami, jasa kami dimana ngajalankeun hasil bisnis nyata. Diajar ngeunaan stratégis sareng taktis kami ngeunaan produksi, lawon kami, produk kami anu narik kerjasama anu nyata. Kalayan solusi anu langkung fleksibel, diluyukeun sareng inovatif dibantosan ngabantosan ngadamel hubungan anu nyata sareng klien kami.

Palayanan mangrupikeun inti tina sagala hal anu urang lakukeun. anjeun bakal mendakan jiwa kami.

Sambungkeun sareng Kami

Fitfever mangrupikeun panyayogi salaku imajinasi anjeun - kontak pikeun diajar langkung seueur ngeunaan kumaha FitFever damel sareng bisnis anjeun atanapi proyek anjeun.

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon harga anjeun?

Harga urang tiasa dirobih gumantung kana suplai sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun daptar harga anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, urang meryogikeun sadayana pesenan internasional ngagaduhan jumlah minimum order anu lumangsung. Upami anjeun milari jual deui dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun parios halaman wéb kami

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sértipikat Analisis / Kasaluyuan; Asuransi; Asal, sareng dokumén ékspor sanés anu diperyogikeun.

Naon waktos lead rata?

Pikeun sampel, waktos lead nyaéta sakitar 7 dinten. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 20-30 dinten saatos nampi pembayaran setoran. Waktu kalungguhan janten épéktasi nalika (1) kami nampi setoran anjeun, sareng (2) kami gaduh persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan kami henteu cocog sareng tenggat waktos anjeun, punten ngalangkungan syarat anjeun ku jual anjeun. Dina sadaya kasus kami bakal nyobian nampi kabutuhan anjeun. Dina kaseueuran kasus kami sanggup ngalakukeun éta.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:
Deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamelan kami. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis kanggo barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

Yiwu Fit Fever Technology Co., Ltd.

Alamat

Kamar 703 Hualiyun Park Wuchang, distrik Yuhang, Hangzhou Cina

Telepon

0086-17682303412

0086-57186229186

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami